sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Finally!!!

No nyt on tällä tytöllä uusi kone. Edellinen meni lapsen leluksi :D Nyt ku enää sais siitä romusta tiedot siirrettyy tähä koneeseen ni olis tosi hyvä, koska siel on kaikki miu kuvat :/

On ollu paljon muutto hommia ja ei ole sen takia paljon saanut ommeltua ja kaikki on yleisesti ottaen hukassa..
Ollaan nautittu kauniista keväisestä säästä ja tytön kanssa kävelty keskustaan harvasen päivä. Alkaa olee nuo rattaat vaa mukana roikkuva koriste ku Saga käveli eilenkin koko matkan kulmille :) ja tänää käveltiin ympäri patsasta virpomassa naapureita ja ilman vaippaa mentiin melkee kolme tuntia. Tähän mennessä ollu viel pidemmillä ulkoiluilla vaipat mut tää alkaa näyttää jo hyvält.. ehkä pääsee koht eroon jo yövaipastakin :)))

Olen myös saanut uuden tädin. Isän puoleinen suku kun ei ole tiennyt minusta mitään tähän mennessä. Täti oli kiertoreittejä myöten saanut kuulla miusta ja otti yhteyttä ja nyt miul on uus täti ja pieni serkku <3 on kiva ku pääsee kierrättää Saganki vanhat vaatteet sinnepäin sitte ettei tartte laittaa pois..

Muutenkin on tullu lajiteltuu noita vintti''roinia'' säkkeihin uff, pelastakaa lapset ja roskiin.. sinne siis ne kestolikaset ja rikkirepeilleet vaatteet.. kirjojakii löyty vintiltä varmaa 5 laatikkoo ja muutamia pusseja :D ja ku pakkasin mangat ni niit tuli viis banaanilaatikollista :o

Kankaita on tullut osteltua jos johonkin projektiin..ostin nanson trikoita kesämekkoi varten punasena ja mustana valkosella pohjalla ja oon väritelly sitä musta-valkoista kangastusseilla vähän pirteemmäks. On kiva väritellä niit yksisarvisii ja sienii ja ruusui ja kaikkii muit yksityoskohtia sielt esiin mihin ei varmaa niin paljon muuten tulisi kiinnitettyä huomiota :)

Nyt kun enää pääsisi muuttamaan ku pitäs vaa enää löytää asunto :D no onhan tässä viel vajaa pari viikkoo aikaa :pKauhee stressi päällä ja univaikeuksii ku alkaa aika loppumaan kesken -.-'' Mut eiköhän tämä tästä viel iloks muutu.. luulisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti