sunnuntai 23. tammikuuta 2011

My first blog ever

Ajattelin kokeilla blogin pitämistä jos se auttaisi pitämään ajatukseni kurissa 
ja ehkäisisi tylsistymistä :p
Elämääni kuuluu tällä hetkellä kohta 3-vuotiaan tyttäreni hoito, ompeluharrastukseni ja satunnaiset kavereiden kanssa riehumiset. Pidän laulamisesta, lolita-tyylistä, animesta ja mangasta, piirtämisestä, saunomisesta, tanssimisesta ynnä muusta mukavasta ja kaikkein eniten pidän ihanasta tyttärestäni.

 Tyyliini kuuluvat pääosin hameet ja mekot, housuja käytän vain harvoin, lolita 50-luku ja viimeaikoina olen huomannut viehättyväni 80-luvusta. Väreistä minulle kelpaa keltanen (lempiväri), musta, punanen, sininen (sähkönsininen, petrooli, turkoosi, laivaston), violetti, kaikki vihreän sävyt. En pidä vaaleista, pastellisista tai murretuista väreistä mutta kyllä niitäkin taitaa kaapin perältä löytyä :D
Keräilen erillaisia kankaita, koruja, mangaa, animea, my little ponyja, kirjoja, nauhoja ja pitsejä, nappeja ja kaikkea muuta mitä en juuri nyt muista..
       osa meidän neidin ja miu poneista. G1 ja G2 on miu ja muut Sagan.

Yritän kirjoittaa tänne paljon ompeluprojekteistani ja muista askartelu yrityksistä :p
Ja tehdä step-by-step tutoriaaleja jos ketään kiinnostaa miten jonkin asian tein :)

Tämä on ensimmäinen blogini joten olkaa kärsivällisiä kanssani ja olen ujo myös näin netin välityksellä mutta yritän vastailla jos on kysyttävää :))

Ps. älkää välittäkö kirjoitusvirheistä, minulta puuttuu osa näppäimmistä tuon pienen tuholaisen jäljiltä ja muutenkin keskittymiskyky on koetuksella :---D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti